راهنمای ارسال تجربیات برتر آموزشی
1396-09-22
راهنمای ارسال تجربیات برتر آموزشی

راهنمای ارسال تجربیات برتر آموزشی :

فرایند پذیرش تجربیات برتر آموزشی در اولین  جشنواره تجربیات برتر آموزشی به صورت زیر می باشد.

برای ارسال تجربیات برتر آموزشی ، می بایستی ابتدا در سایت جشنواره عضو شوید و برای این کار روی گزینه عضویت در سامانه کلیک کنید. با وارد کردن اطلاعات مورد نظر و نام کاربری، سیستم یک رمز عبور به شما اختصاص می دهد. شما می توانید با ورود به سامانه این رمز را تغییر دهید. پس از ورود به سامانه می توانید از طریق منوی شخصی  و گزینه ارسال و پیگیری تجربیات برتر، مراحل ارسال تجربه خود را انجام دهید.

فرم ثبت نام :

• فرم ثبت نام باید به دقت تکمیل شود.
  • ابتدا مشخص کنید به چه عنوان در سامانه ثبت نام می کنید: به عنوان شخص حقوقی یا شخص حقیقی. در مواردی که مؤسسات و سازمانها به عنوان حمایت کننده یک جشنواره ثبت نام می کنند،امکان ثبت نام تعداد مشخصی از کارکنان و همکاران خود را برای شرکت در همایش یا کارگاههای آموزشی را دارند. فقط اشخاص حقوقی امکان ثبت نام برای حضور در نمایشگاههای جانبی را دارند.  بنابراین چنانچه موسسه یا سازمانی متقاضی شرکت در نمایشگاه باشد یا درخواست داشته باشد تا به عنوان حمایت کننده در همایش حضور داشته باشد، باید با عنوان شخص حقوقی ثبت نام کند.
  • عنوان خود را مشخص کنید. مکاتبات با همین عنوان با شما انجام می گیرد.
  • نام، نام خانوادگی، سطح تحصیلات، رتبه علمی و رشته تخصصی را به دقت وارد کنید. این اطلاعات به برگزارکنندگان همایش کمک میکند تا در مواردی که محدودیت تعداد افراد  شرکت کننده وجود دارد، بتوانند تصمیم مناسبتری اتخاذ کنند.
  • شماره تلفن، شماره تلفن همراه نیز از موارد ضروری است. با توجه به اینکه در بسیاری موارد نیاز به اطلاع رسانی فوری وجود دارد و مسئولین برگزاری همایش باید در یک بازه زمانی مشخص، افرادی که مقالاتی را ارائه میدهند را اعلام کنند، بنابراین شماره قابل دسترس را اعلام فرمایید.

• نوع عضویت در سامانه: عضویت در سامانه همایش به صورتی یکی از چهار مورد زیر است:
    شرکت کننده به عنوان دانشجو، شرکت کننده به عنوان استاد،
    ·شرکت کننده به عنوان نویسنده و ارائه دهنده مقاله،
    ·شرکت کننده آزاد،
    ·در صورت امکان تصویر مناسبی از خود را در سامانه بارگذاری کنید.
    ·شهر محل سکونت یا کار، نشانی پستی به هرماه کد پستی و همچنین سازمان محل تحصیل یا خدمت را به همراه پست سازمانی یا نوع اشتغال به کار مثلاً دانشجوی رشته روابط بین الملل دانشگاه تربیت مدرس یا عضو هیأت علمی دانشگاه ... را ثبت کنید.
    ·برای تکمیل ثبت نام نشانی پست الکترونیکی، و نام کاربری را هم به دقت وارد کنید. نشانی ایمیل شما میتواند به عنوان نام کاربری محسوب شود. توصیه میشود از نشانی پست الکترونیکی خود برای تکمیل فرآیند ثبت نام استفاده کنید. با این حال، این امکان وجود دارد تا از نام کاربری دلخواه استفاده کنید. چنانچه این نام قبلاً در سامانه ثبت نشده باشد، امکان استفاده از آن را دارید.
    ·از ایمیل صحیح استفاده کنید. در مواردی که رمز عبور را فراموش کنید، این امکان وجود دارد تا با ورود نشانی ایمیل صحیح، رمز عبور مجدداً ایجادشده و به نشانی ایمیل شما ارسال گردد.
    ·در صورتی که توضیح خاصی ضروری به نظر میرسد، در بخش توضیحات وارد کنید.
    ·برای ثبت اطلاعات، شناسه امنیتی را وارد کرده و گزینه ذخیره را انتخاب کنید.

• نکات کلیدی و مهم:
    ·فقط یکبار در سامانه ثبت نام کنید.
  • رمز عبور را به خاطر بسپارید و پس از اینکه برای اولین بار وارد سامانه شدید، آن را تغییر دهید.
  • عضویت در سامانه همایش به معنای ثبت نام در همایش نیست. پس از ورود به سامانه برای شرکت در همایش، فرم شرکت در همایش را تکمیل کنید.
    ·در صورتی که چکیده یا اصل مقاله را برای شرکت در همایش ارسال می کنید، اطلاعات مربوط به مقاله را به دقت در بخش مربوطه که توضیح آن به شرح زیر می آید وارد کنید.
    ·در برخی موارد، رمز عبور به پوشه SPAMارسال میشود. لطفاً در صورتی که ایمیل تأییدیه ثبت نام در سامانه را دریافت نکردید، ابتدا به این پوشه مراجعه کنید و مشخص کنید ایمیل های دریافتی از سامانه ،  SPAMنیستند.